A bankszámla számunk:

11713005-20398631-00000000

 

Látogatók száma


Támogatóink

tamogatok_html_4fba9e8a12.png_
Nemzeti szervezet bemutatása
A Magyar Rendőrség 1989-ben mutatott először érdeklődést a szervezet iránt, mikor a Vas Megyei rendőrök felvették a kapcsolatot az alsó-ausztriai rendőrséggel, majd az Osztrák IPA Szekció Elnöke felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőit és szomszédaink mindkét esetben felajánlották a segítséget. A Vas megyei rendőröket a mödlingi, a fővárosi rendőröket a bécsi szervezet vette fel.

Ezután a Veszprém megyei rendőrök Steiermark tartományon keresztül lettek társult tagjai az Osztrák Szekciónak. A soproni rendőröket a burgenlandi szervezet elnöke kapcsolta be az IPA életébe.

1990. december 20-án 42 magyar IPA tag alapította meg az Osztrák Szekció magyarországi tagozataként a Magyarországi IPA-tagok Országos Egyesületét, mely elsődleges céljául tűzte ki az önálló Magyar Szekció megalakulását, és teljes jogú szervezetként történő felvételét a világszervezetbe.

E törekvés eredményeként 1991. novemberében az új-zélandi Világkongresszuson Magyarországot teljes jogú tagként felvették a nemzetközi szervezetbe, majd 1992. január 22-én Budapesten az Országos Egyesület küldöttgyűlésén megalakult az IPA Magyar Szekció.

 
design: joomlamarket.de & polarsys.hu - készítette: PolarSys - Honlapkészítés