A bankszámla számunk:

11713005-20398631-00000000

 

Látogatók száma


Támogatóink

Conti logo RGB feher.png
Látogatás az IPA Bécsi Szervezeténél
Az IPA Bécsi Szervezete meghívására az IPA BRFK Egyesület vezetősége 2007. november 29-én látogatást tett a bécsi IPA clubban, ahol részt vett a közös vezetőségi ülésen.

image00_2.jpg

A rendezvényen a szervezetek aktuális programjait hallgathattuk, illetve tárgyaltuk meg.

A Bécsi Szervezet 9200 taggal, több szervezetre tagozódva működik, programjaikat kormányzati támogatással, szakmai kiadványokból és tagdíj bevételeikből biztosítják. Kérdéseinkre a jövőben hasznosítható, a 45 éves múlttal rendelkező és méltán híres Szervezet vezetőitől kaptunk tanácsokat.

Később, az est folyamán kötetlen beszélgetés formájában tájékozódhattunk a bécsi IPA működéséről, eredményeikről, életükről.

A rendezvény sikerét mindkét szervezet vezetője méltatta, melynek további, kölcsönös folytatásáról is döntés született.

Ugyancsak megegyezés született, hogy 2008. tavaszán a Bécsi IPA Szervezet meghívására Egyesületünk tagjai egy napos bécsi városnézésen és közös klub-esten vehetnek részt (részleteket később a honlapon találtok!). Lehetőség szerint megtekintjük a felújított ún. Bécsi „IPA-házat" is. www.ipabrfk.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=41

Egyesületünk 2008. második félévében tervezi meghívni a bécsi szervezet vezetőségét a fentiekhez hasonló keretek között, ahol további közös programok, és lehetőségek keresésére kerül sor, illetve hosszabb távú együttműködés kereteit tervezzük körvonalazni.

Tervezett hazai és külföldi programjainkról, valamint a részvétel feltételeiről nemsokára honlapunkon is tájékozódhattok.

Látogatásunk rövid beszámolója német, illetve angol nyelven a www.ipa-wien.at/NEWS/2007_11/budapest/vorstand_der_ipa_budapest.htm címen olvasható.

 
design: joomlamarket.de & polarsys.hu - készítette: PolarSys - Honlapkészítés