A bankszámla számunk:

11713005-20398631-00000000

 

Látogatók száma


Támogatóink

tamogatok_html_4fba9e8a.png
Belépés az Egyesületbe

Ha megtetszett, amit láttál, hallottál az IPA-ról, ha szeretnél élni a kedvezmények nyújtotta lehetőségekkel, magyarországi kollégákkal szeretnél kapcsolatot felvenni és tartani, illetve nemzetközi kapcsolatokra szeretnél szert tenni, szükséged van kedvezményes szállásra Magyarországon vagy külföldön, jelentkezz a vezetőségnél tagság megszerzéséért!

A szervezetnek bárki tagja lehet, aki a Rendőrség, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal hivatásos állományú tagja, e szerveknél kormány-, vagy köztisztviselő, illetve közalkalmazott, e szervek személyi állományából nyugállományba vonult, valamint a szervek hallgatója, illetve velük tanulói jogviszonyban áll.

A belépéshez szükség van:

A kitöltött nyilatkozattal és a felsoroltakkal keresd az Egyesület elnökét (Mosonyi u. IPA BRFK iroda), aki rövid időn belül átadja neked új kártya alakú tagsági igazolványodat és gépkocsi emblémádat.

Baráti kör tagság!

2010. óta lehetőség van a minden céljainkkal, elhivatottságunkkal szimpatizálónak IPA Baráti Kör tagnak lenni.

A belépéshez szükség van:

  • a kitöltött belépési nyilatkozatra (ide kattintva letöltheted ), valamint
  • a mindenkori aktuális tagdíjra (egységesen 12 ezer Ft)

A felsoroltakkal keresd az Egyesület elnökét, aki rövid időn belül átadja neked (igény szerint fényképes) kártya alakú tagsági igazolványodat.


Szeretettel várunk az Egyesületben!

 

 
design: joomlamarket.de & polarsys.hu - készítette: PolarSys - Honlapkészítés