A bankszámla számunk:

11713005-20398631-00000000

 

Látogatók száma


Támogatóink

tamogatok_html_4fba9e8a124.png
 
 
kep12.jpgkep13.jpg
kep14.jpg

A BRFK győztes csapata...

 
kep15.jpgkep16.jpg
kep17.jpgkep18.jpg
 


 2013. szeptember 13-án és 14-én vendégünk volt az IPA Szlovén Szekció Ljubljanai Egyesülete elnökségének négy tagja. Egyesületünk és a Ljubljanai Egyesület között az elmúlt évek során szoros, baráti kapcsolat alakult ki. „Együttműködési Megállapodás”-unk értelmében most Budapesten tartottunk közös elnökségi ülést, mely során megtárgyaltuk a 2014 év közös programját. Majd autóbuszos városnézés során ismerkedtek Budapest nevezetességeivel. Másnap sétáltak a Hősök terén és a Váci utcában, megcsodálták a Bazilikát és a Vásárcsarnokot.

 
kep1.jpgkep2.jpg

Lövészversenyt rendeztünk 2013. október 18-án 9 órakor Budapesten, a X. kerület Fehér úti lőtéren.
Eredmények:
Csapatban:    I.    IPA MSZ BRFK Közhasznú Egyesület csapata
 II.   IPA MSZ Pest Megyei Szervezetének csapata
 III.  IPA MSZ NAV Szervezetének csapata
Egyéni eredmények:
I.    Galambos Sándor  (:IPA MSZ BRFK Közhasznú Egyesület:)
II.    Hegyi István            (:IPA MSZ BRFK Közhasznú Egyesület:)

Párbajlövészet győztese:   Hegyi  István  (:IPA MSZ BRFK Közhasznú Egyesület:)

      
kep3.jpg
kep4.jpg
A nyertesek...2011. január 11-én a Ljubljanai IPA Szervezet elnöksége és a BRFK Közhasznú Egyesület elnöksége között  „Együttműködési Megállapodás” aláírására került sor Budapesten. E megállapodás alapján került sor  2013. szeptember 30-án Budapesten a két egyesület  2014  évi programjának egyeztetésére.  A megbeszélésen a zágrábi szervezet részéről Darko Minkovic elnök úr vett részt. Megállapodtunk egy közös labdarúgó mérkőzés és egy közös horgászverseny megszervezésében 2014 tavaszán.
                                     
                                         
kep5.jpg


 Az IPA Landesgruppe Wien és az IPA MSZ BRFK Közhasznú Egyesülete közötti „Együttműködési Megállapodás” alapján -  a két elnökség évente egyszer közös elnökségi ülést tart; egyik évben Bécsben, másik esztendőben Budapesten. Az idei közös elnökségi ülés színhelye 2013. október 28-29-én Budapest volt.  Az ülésen megállapodtunk a 2014 évi munkaterv közös pontjaiban, és közös találkozók megszervezésében. Vendégeink látogatást tettek a Parlamentben. Közös sétát tettünk a Várban, a Citadellán és a Duna-korzón.
 
kep6.jpgkep7.jpg
  

Egyesületünk elnöke és alelnöke meghívót kapott a Zágrábi IPA Szervezet elnökétől, Darco Minkovic úrtól szervezetük évzáró ünnepségére. Örömmel vettük a meghívást, jó volt újra találkozni a régi barátokkal. Az ünnepség után módunkban állt részletesen megbeszélni 2014 évi közös programjainkat.
  kep8.jpgkep9.jpg
kep10.jpgkep11.jpg
                                          

 
design: joomlamarket.de & polarsys.hu - készítette: PolarSys - Honlapkészítés