HÍREK, AKTUALITÁSOK

World Press Photo 2020

A World Press Photo Budapesten a harmadik alkalommal fogadta a közönséget a Magyar Nemzeti Múzeumban. A világszerte 120 városban bemutatott válogatást 2020. szeptember 9-én tekintette meg 6 fős kis csoportunk az IPA MSZ BRFK Egyesülete tudomány és kultúra szakosztálya szervezésében.
Tárlatvezetőnk elmondta, hogy a kiállítás 151 felvételét a nemzetközi zsűri 73996 fotóból válogatta és világszerte eddig több mint négymillióan tekintették meg. A gyakran megrázó pályaműveket bemutató tárlatot idén több kísérő kiállítás is kiegészítette: a „Digital Storytelling” verseny díjazottjai mellett Tóth József(Füles) PÉLDA-képeim és a Next.Image Mobilfotó című kiállításokat is megtekinthettük. Idén is van magyar díjazott. Esther Horvath a környezet kategóriában kapott első díjat. (fenti foto). 

HÉTVÉGI PROGRAMAJÁNLÓ

Gyaloglás, túravezetőnk Weisz Csilla, valamint az IPA BRFK szervezésében!
Kezdjük egy rövid, ismerkedős, pár órás gyaloglással most szombaton.
Időpont : 2020.09.26. szombat 14.00.-17.00.
Találkozó : Törökbálint Dióskert
 https://www.google.com/maps/place/Di%C3%B3skert/@47.4253084,18.912504,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x65f1f2136c755044!8m2!3d47.42563!4d18.911984
Ezt követően pedig részt vehetünk egy nagyszerű eseményen, mégpedig az Országos Kéktúra Napján, október 10-én.
Részletek itt: https://kekturazasnapja.kektura.hu/
Mindkét eseményre jelentkezés itt : Weisz Csilla ( 06-20- 5291048 )
                                                  csillaweisz67@gmail.com

„Kozmikus hangulat”


Bátran mondható, hogy kozmikus hangulatban zajlott a 2020. szeptember 12-én megrendezésre került I. Rendvédelmi és Lovas Hagyományőrző Nap.
Minden túlzás nélkül állítható ez, miután Farkas Bertalan tábornok úr, hazánk egyetlen űrhajósa megnyitotta a rendezvényt, mely a Nemzeti Lovas Oktatási Központ és az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete szervezésében került megrendezésre az érdi Simonpuszta lovasbázison.
Nem mindennapi megtiszteltetés volt, hogy megjelent Dr. Nagy István agrárminiszter úr, Dallos Gyula miniszteri biztos úr, a magyar lovaskultúra ikonja és az IPA Magyar Szekció részéről Mészáros Mária alelnök asszony is.
A meleg délután frissítője a BRFK Kórusának magaszszintű előadása volt, mialatt begördültek egyesületünk motoros szakosztályának tagjai is, akik a velencei tavat utazták körbe az esti program kedvéért.
Moravecz Levente rendezésében, Sasvári Sándor főszereplésével megtartott Sárkányszív családi-történelmi musical, pedig elnyerte a nagyérdemű közönség elismerését. Szenzációs műsor, kiváló hangulat és élmény fogadta a nézőket, kilátogatókat.
Köszönet a résztvevőknek, a rendezőknek és segítő barátainknak!

Fociztunk is szeptember 12-én!


Csapatunk Csóri László barátunk vezetésével ismét sikert ért el, melyhez gratulálunk! a Budapest XIII. kerületben ,közismert nevén Angyalföldön megrendezett III. Hivatali Kupán első helyezést értünk el!
Kifogástalan időjárás, remek hangulat, jó társaság és sikeres szereplés! A csapat szeretettel várja a szurkolókat és a hozzájuk tartozni vágyó focizni szerető tagjainkat.

Hajrá IPA BRFK focicsapata! 

Első Rendvédelmi és Lovas hagyományőrző Nap

Egyesületünk és a Lovas Oktatási Központ szervezésével 2020. szeptember
12-én kerül megrendezésre az első Magyar Rendvédelmi és Lovas Hagyományőrző Nap, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. a helyszín Érd-Simonpuszta Nemzeti Lovas Oktatási Központ területe, program kezdés 16.00 órától a rendezvény ingyenes!

Színes programok, remek műsorok, (Tűzoltóság, Rendőrség, BRFK Kórus) bemutatók nagyszabású előadások a program részei, 19.30 órától a Sárkányszív musical kerül bemutatásra Moravecz levente rendezésében.

Meghívásunkat elfogadva: a megnyitót Farkas Bertalan tábornok úr mondja el, aki hazánk egyetlen űrhajósa!   

Tisztelt Olvasó Vendégeink,
Kedves Barátaink.

Egy rendkívüli rendezvény résztvevői lehetünk: Az első Magyar Rendvédelmi és Lovas Hagyományőrző Nap megnyitóján köszöntjük Önöket – köszöntünk Titeket, bajtársak - amikor is, a Nemzeti Lovas Oktatási Központ segítségével, első ízben tartunk egy rendezvényt, amely – ahogy a Honvédelem napja a katonákat – a Rendvédelmi dolgozókat köszönti és ünnepeli.  
Nagyon helyénvaló ez a kezdeményezés, hiszen sok tízezer kollégáról van szó, akik időt és fáradtságot nem kímélve teszik dolgukat biztosítva a magyarok millióinak biztonságát és nyugalmát.
És akkor még nem említettük az ugyancsak több tízezernyi kollégát, akik becsületes munkában töltött évek, évtizedek után már nem tartoznak – hivatalosan a rendvédelmi dolgozók körébe. De mi tudjuk: ez az elkötelezettség, ez az összetartozás sosem szűnik meg.
Hadd említsem ebben az összefüggésben a Nemzetközi Rendőrszervezet, az IPA nevét, amelynek a tagjai vagyunk, és amelyet pont most kezdünk ismét aktivizálni. Azt vállaltuk, hogy a megváltozott körülményeknek megfelelően, az új kihívásokra megfelelő megoldásokat kínálva, átalakítjuk, modernizáljuk a szervezetet. Ennek a folyamatnak az elején tartunk. Bízunk benne, hogy mint korábban is, az illetékes vezetők támogatni fogják a szervezetet, illetve annak több száz, a magyar szekciót érintve sokezres tagságát – mi pedig ígérjük, hogy hasznos hozzájárulást fogunk kínálni a jelentkező feladatok megoldásában.
A mai nap, a mai ünnep egy jó alkalom arra, hogy kifejezzük elismerésünket valamennyi aktív és már nem aktív kollégának. Egy ünnepnek mindig szimbolikus jelentősége van. Az igazi lényeg az, hogy az ünnepek múltával mit teszünk le az asztalra.
Hadd fogadjuk meg a Nemzetközi Rendőrszervezet, annak BRFK Egyesülete és valamennyi jelenlévő és jelen nem lévő kolléga nevében, hogy jövő ilyenkor, a második Magyar Rendvédelmi és Lovas Hagyományőrző Napon már konkrét eredményekről fogunk beszámolni.
Addig is mindenkinek köszönjük a megtisztelést, eddigi és jövőbeni munkáját és minden jót, stílszerűen ERŐT, EGÉSZSÉGET kívánunk.
2020. szeptember 12.
az IPA MSz. BRRFK Egyesület elnöksége
Egyesületünk által, valamint Sasvári Sándor, Moravetz Levente és Laklóth Aladár közreműködése révén alapított Magyar Történelmi Színház mindent megtesz annak érdekében, hogy újra megismertesse minden magyar állampolgárral a nemzeti öntudat adta dicsőséget. Valamint olyan programokat állít össze, melyek előtérbe helyezik a hazafias nevelést, és a magyarságtudatot. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ha valaki ellátogat a Nemzeti Lovas Kultúra Központba, akkor úgy távozzon tőlünk, hogy tudja, miért jó magyarnak lenni! 
Ezen gondolatokkal találtunk partnerre a Nemzetközi Rendőrszövetség (International Police Association, rövidítve: IPA) BRFK Egyesületének gondolatiságával. 
 
Az Egyesületünk elnöksége, valamint Szőcs Géza Miniszterelnöki Főtanácsadó, aki egyben az Egyesület tiszteletbeli elnöke is, úgy döntött, hogy a következő ingyenes, jótékonysági rendezvényünket a Belügyminisztérium és a hazánk védelmét biztosító elhivatott dolgozók tiszteletére ajánlja fel. Kihasználva azt a lehetőséget, hogy jómagam, az IPA BRFK Egyesület oktatás, kultúra és tudomány szakosztályának kapcsolattartási vezetője, egyben helyettese vagyok, az eseményt közösen a Nemzeti Lovas Kultúra Központ és a Nemzetközi Rendőrszövetség (IPA) Magyar Szekció BRFK Egyesülete szervezésében valósítjuk meg.
Ezen eszmék fényében 2020. szeptember 12-én megrendezésre kerül a „Nemzeti Rendvédelem kultúrájának és Történelmének napja”. Ezen a napon megidézzük a régmúltat és a jelent, ötvözzük kultúránkat és hagyományainkat, jelent és múltat. Szeretnénk bemutatni azokat a mindennapi hősöket, akik a múltban és a jelenben is egyaránt védik nemzetünk értékeit, társadalmi egységünket, ezzel szolgálva bennünket.
 
Erre a napra tervezett programjaink:
- 13.00 kapunyitás
- 14.00 BRFK fúvószenekara bemutató 
- 15.00 Készenléti rendőrség bemutatója 
- 15.30 Tűzoltósági Bemutató
- 16.30 BRFK Kórus bemutatója
- 17.00 Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület Lovas bemutatója
- 17.30 Nemzeti Közszolgálati Egyetem bemutatója
- 18.00 Katonai DRON bemutató
- 19.30 „Sárkányszív” Családi Musical két felvonásban (Nagy Lajos Király életéről szóló kitűnő darab a Moravetz Produkció és a Magyar Történelmi Színház előadásában)  
 
A kialakult válsághelyzethez igazodva, az IPA és az Egyesület a rendezvényt minden tekintetben a COVID vírus megelőzése jegyében szervezi meg. Programjainkat az érdeklődők a szabadban, ülőhelyes formában élvezhetik, hiszen a Nemzeti Lovas Kultúra Központban egy 5 500 fős nézőtérrel rendelkező rendezvénytér várja a vendégeket.
Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület
az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesületének együttműködésével .

Hazánk legnagyobb létszámban nevezett két napos díjugrató versenyét rendeztük meg Barátaink segítségével! 

Bátran mondható, hogy nagy sikerrel rendeztük meg az I. IPA-kupa lovas díjugrató versenyünket az Érd Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület, valamint a Nemzeti Lovas Oktatási Központ és a Lovasszövetség a Pest megyei Lovasszövetség együttműködésével, támogatásával.
A nagy érdeklődésre tekintettel a kora délutánra tervezett versenyszámunk időpontja lassanként csúszott az esti irányba, hiszen a versenyen több, mint 550 ló és lovas nevezett! Ez a hihetetlen magas szám az idei év legnagyobb létszámú két napos lóversenye volt hazánknak. A mi versenyszámunkra több, mint 80 induló jelentkezett.
Magas színvonal, jó szervezés és rendezés, jellemezte a kellemes két napot. Együttműködő segítőinknek köszönjük a lehetőséget, hogy részesei lehettünk e programnak. Remek idő, kellemes környezet, jó hangulat.. ez jellemezte a két napot.

IPA-kupa lovas díjugrató verseny

2020. szeptember 5.-én és 6.-án 08.00 óra és 17.00 óra közötti időben az IPA MSZ NAV Szervezete és az IPA MSZ Készenléti Rendőrségi Szervezetének közreműködésével, együtt rendezzük meg az első „IPA-kupa” lovas díjugrató versenyünket, melynek helyszíne a Nemzeti Lovas hagyományőrző Egyesület, a Nemzeti Lovas Kultúraközpont Érd-Simonpusztai telepe.

110 cm magasságú 12 akadályon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.
Minden kedves érdeklődőt, versenyezni kívánót és látogatót, szeretettel várunk.
A látványos rendezvényre az együttműködés és tapasztalatcsere érdekében meghívtuk a Magyar Szekció egyesületeinek tagjait is.

A programról részletes tájékoztatást ad az Érd- Simonusztai Központ munkatársa Csutor Krisztina, elérhetősége a: www.simonpuszta.hu oldalon megtekinthető.

Horgászverseny

2020


Egyesületünk elnöksége 2020. augusztus 15.-én rendezte meg – immár évek óta hagyományos horgászversenyét - a Joker-tavon.
A versenyen 12 csapat indult, 3-3 fővel.
Résztvevők: IPA MSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete
IPA MSZ Készenléti Rendőrségi Szervezete
IPA MSZ Nemzeti Adó-és Vámhivatali Szervezete
Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület
IPA MSZ BRFK Egyesülete

Eredmények:
Csapatversenyben:

I. „Csali Team”
(IPA MSZ BRFK Egyesülete I.csapata)
42,5 kg
II. „Tüskéspikó”
(IPA MSZ Készenléti Rendőrségi Szervezete csapata)
41,5 kg
III „Halfanatic”
38,- kg
IV „Kormorán Team”
(IPA MSZ BRFK Egyesülete II. csapata)
37,5 kg
V. „Cat Fish”
Országos Kriminalisztikai és Det. Egyesület I. csapata 25,- kg.

A legnagyobb súlyú halat:
dr.Pocsai Miklós 20,-kg a „Halfanatic’ csapatból;
a legtöbb halat:
Nagy Tibor (30 db) a „Tüskéspikó” csapatából fogta.

Gratulálunk a győzteseknek!


Mátyás balázs
EMLÉKTORNA
2020.09.05.
9:00

Tisztelettel meghívjuk
Mátyás Balázs posztomusz r. törzsőrmester
emlékére szervezett kispályás labdarugó emléktornára!

Helyszín:
Budapest, IV. Kerület Fóti út 1. Bánka Kristóf Sportközpont

Ismét pályára lép focicsapatunk!


2020. szeptember 5-én a Budapest IV. kerületi Bánka Kristóf sportközpontban, mely az újpesti, Fóti út 1. szám alatt található kerül megrendezésre a II. Mátyás Balázs Emléktorna, melyen csapatunk az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete is képviselteti magát.
09.20 órától a parlamenti képviselők nyitómérkőzését követően lépünk pályára, rendező az Újpesti Sajtó kft.
Minden kedves érdeklődőt szeretettfel várunk!
Hajrá Fiúk!
Ahogy megfogalmaztuk viccesen :) nem a győzelem a fontos, de jobb, mint a második hely :)

Nemzeti Vágta

Érdi Vágta 2020 a Nemzeti Vágta előfutama...
Egyesületünk Tudomány- Kultúra-Oktatás Szakosztályának közreműködésével 2020. augusztus 29-én kerül megrendezésre az "Érdi Vágta", mely a nemzeti Vágta előfutama.
Helyszín: a Simonpuszta Nemzeti Lovaskultúra Központ
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés, parkolás IPA tagjainknak ingyenes, részletek a Simonpuszta Lovaskultúra Központ honlapján megtekinthetők.

Nagy megtiszteltetés érte Egyesületünket!

A Honvédelmi Sportszövetség Dr. Nébald György alelnök úr útján történő értékesítésével felvette az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesületét tagjai közé!
Sikeres együttműködés reményében köszönjük a megtisztelést!

Kerékpáros-motoros szakosztályunk országos túrája

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy motorosaink - Weszelovszky Károly barátunk a Körút kft. vezetőjének szervezésével - 2020. szeptember 14-19. közötti időben egy magyarországi túrán vesznek részt, melyet:
a biztonságos, szabályokat betartó motorozás

jegyében önállóan szerveztek meg és a következő hónapban erre indulnak!
Tőlük már csak ez várható el, hiszen a csapat utazói egyesületünk tagjai, akik egyben a gépjárművezetésben foglalkozó több évtizedes tapasztalattal bíró személyek!.

Utazásuk során érintik hazánk több nagyobb városát, majd négy nap után térnek vissza a fővárosba! A szervezés még a koronavírus korlátozása idején zajlott, emiatt mindössze összesen húszan indulnak útra, nagyobb létszámot nem vállalt a szakosztály.

Öröm, hogy 2020. októberében még terveznek motorozást, melyre jelentkezőket várunk.
A pontos időpont még nem ismert! 

Fociztunk!


2020. július 26-án csapatunk a Bikás parkban megrendezésre kerülő kispályás labdarúgó tornán vett részt, ahol nagyszerű mérkőzéseket követően jutott a döntőbe, ahol 2-2 es eredményt ért el, s büntető rúgásokkal második helyezést ért el.
Gratulálunk a rendezésért , gratulálunk a győztes csapatnak, a szervezőknek s nem utolsó sorban az IPA BRFK Egyesület csapatának a nagyszerű sikerhez!
Hajrá Fiúk!

Focizunk!


2020. július 26-án.

Kedves Látogatónk!
Az IPA BRFK csapata vasárnap, július 26-án lép pályára a Budapest XI. kerület Bikás parkban megrendezésre kerülő labdarúgó kupán.
10 óra 20 perckor kezdődik az első mérkőzésünk.
Hajrá fiúk! Hajrá IPA BRFK csapata! Mindenkit szeretettel várunk!

HORGÁSZVERSENY

Az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete a Budapest XXIII. kerületi „JOKER” horgász tavon 2020. augusztus 15-én (szombaton) horgászversenyt rendez.
A verseny szabályai és programja
Horgászverseny szabályai:
A versenyen - a 2013. évi CII. tv. és a MOHOSZ 133/2013.(XII.29.)VM rendelet értelmében - csak horgász-engedéllyel rendelkező személy vehet részt.
- a versenyen 3 fős csapatok indulhatnak. Egyenként 2 db horgászbottal, botonként maximum 2 db horoggal un. „fenekező módszerrel” lehet versenyezni.
- versenyigazolvánnyal rendelkező hivatásos versenyzők ezen a versenyen nem vehetnek részt.
- a verseny időtartama 2020. augusztus 15-én 07.00 órától 12.00 óráig tart.
- a verseny során csapatonként összesen 15 liter száraz etetőanyag és 2,5 liter élő (ebből szunyoglárva maximum 0,5 liter) használható fel, a csapatokon kívül induló egyéni versenyzők és 18 év alatti fiatalok maximum 5 liter száraz és 0,5 liter élő etetőanyagot használhatnak fel.
- a verseny végét jelző hangjelre minden versenyző szerelékét eltávolítja a vízből, a horgászatot befejezi. Akinek éppen kapása van, vagy a már megakasztott hal fásztásával, kivételével foglalatoskodik, e tevékenységét befejezi, a kifogott hal ebben az esetben az értékelésbe beleszámít.
- a tóra vonatkozó speciális szabályok ismertetését a tó üzemeltetőjének megbízottja részéről hangzik el.
A verseny programja:
- a versenyre jelentkezők regisztrálása, a horgászhelyek sorsolása 06.00 – 06.30 óra között történik, csapatonként 1-1 fő részvételével.
- a versenyhelyek elfoglalása, a felkészülés időszakát követően az előetetés 06.50 órától engedélyezett.
- a verseny időtartama 5 óra, 07.00 -12.00 óra közötti időszak.
- mérlegelés, az eredmények jegyzőkönyvezése a verseny végén 12.00 óra utáni időben kezdődik,
- eredményhirdetés, díjak átadása 13.30 órától kerül lebonyolításra.
Eredmények ismertetése:
Csapatonkénti értékelésre kerül sor, első, második, harmadik díjat adunk ki a legnagyobb összsúly ismeretében.
Külön egyéni díjban részesül, aki a legtöbb és a legnagyobb súlyú halat fogta. Egyéni díjként csak első helyezést adunk ki.
Egyéb tudnivalók:
Nevezési díj csapatonként 5000 forint, ez tartalmazza az ebéd költségeit is, vendégek ebédjének díja 1000 forint/fő, az egyénileg induló versenyzők nevezési díja 1500 Ft. a helyszínen büfé üzemel, mely „fizetős”.
A versenyre való nevezést a tájékoztató mellékletét képező jelentkezési lap leadásával kell végrehajtani a JOKER tónál, 2020. augusztus 15-én 06.00 – 06.30 óra közötti időben, vagy email-ban.
Az étkezés miatt kérjük az előzetes létszámokat közölni 2020. augusztus 5-ig.
A verseny helyszíne: az 51-es főút 16-os km szelvénynél lévő jelzésnél közelíthető meg, illetve az M0-ás autót 24-es km-énél az 51-es leágazásnál. A JOKER horgásztó facebbok oldala útmutatást ad.
A horgászverseny szervezője és lebonyolítója Dr. Horváth Józsefné alelnök asszony, valamint Horogh Zoltán titkár úr, tőlük minden szükséges tájékoztatás megkapható.
Elérhetőségek:
drhorváthmarika@gmail.com
mobil: 0620 434 4063
ipa.msz.brfk@gmail.com

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Budapest, 2020. 06. 18.
IPA Magyar Szekció
BRFK elnöksége

Esti csepeli kerékpározásSikerrel szerveztük és rendeztük meg az első csepeli esti kerékpáros találkozónkat, ahol közel száz fő vett részt a 6 éves korosztálytól a 75 évesig. Szilágyi Sándor kapitány úr indította útnak a bicajozást.15 kilométert kerekeztünk a XXI. kerületben. Galina Tibor és Kosik György urak velünk együtt látták vendégül a részvevőket. A Zsaru magazin munkatársa is jelen volt.
A kerületi rendőrök, polgárőrök szakszerűen, kimagasló eleganciával biztosították a rendezvényt, munkájukat ezúton is tisztelettel megköszönjük! Fényképeket a galériában tekinthetik meg.
A nagy sikerre való tekintettel, következő hasonló programunkat ez év augusztusában kívánjuk megrendezni.

Rajz verseny


Az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete Tudomány, kultúra és oktatás szakosztálya meghirdeti rajz versenyét
A 6-12 év közötti (született 2008.01.01 és 2014.12.31 között) IPA tagok gyermekei és unokái, jogosultak a részvételre, feltéve, hogy a két szülő vagy nagyszülő, vagy gyám egyaránt hozzájárul a versenyben való részvételhez, valamint a projektek kiállításához. Az első öt helyezett munkáját az IPA Nemzetközi Szervezetének versenyére is benevezzük!
Minden érintett gyermeknek A4-es papírra kell festenie.
Munkáikhoz a következő dolgok használhatók: ceruza, akvarellek, tempera, olajpasztell, száraz pasztell, festékek. A projektekhez kitöltött nyomtatványt kell csatolni, amely tartalmazza a versenyző teljes nevét (név, vezetéknév), kort, szülő e-mail címét és elérhetőségi telefonszámát. A projekt benyújtásakor a szülők automatikusan elfogadják az Egyesület fenti feltételeit.
A verseny 2020.06.25-én kezdődik és 2020.07.30-ig tart. Minden olyan rajz, amely 2020. augusztus 1.-e után érkezik, automatikusan elutasításra kerül.
Elnök úrral egyeztetve kérnénk Önöket, hogy a drhorvathmarika@gmail.com e-mail címre küldjék el a beszkennelt pályázatokat és a kitöltött, aláírt nyilatkozatokat 2020. július 30. 12:00 óráig.
A pályázatról:
Minden versenyző csak két témára pályázhat, és ugyanaz a személy csak egyszer lehet nyertes.
A verseny témái:
1. Rendőr munka közben
2. Rendőrség és állatok
A versenyen minden kategóriából 1 győztes, második helyezett és harmadik lesz, valamint egy győztes lesz, aki a legjobb rajzot küldte be.
A nyeremények:
• A legjobb rajz nyertes számára: egy festék-készlet
• Az egyes kategóriák első nyertese számára: festék-készlet
• Az egyes kategóriák második és harmadik győztese számára: rajztömb,
valamint minden gyermek kap egy emléklapot a részvételről.
A rajzok megjelennek az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete honlapján, Facebook oldalán, ahol a tagok like-olhatják a kedvenc rajzokat. A legtöbb like-ot kapott rajzok nyernek.
További szabályok:
Az egyes résztvevők kizárólagos felelősséggel tartoznak információik teljes és helyes megadásáért. A résztvevő adatainak hiányos vagy hibás kitöltése feljogosítja az egyesületet, hogy kizárja őt a versenyből. Bármelyik résztvevő és / vagy nyertes bármely szakaszban kizárható, ha nem teljesítik a belépés feltételeit.
Az ajándék személyes, és nem cserélhető, vagy kérhető csere, illetve nem váltható be semmilyen áron.
A versenyzők hozzájárulnak és engedélyt adnak, hogy munkájuk a nyomtatott és elektronikus médián és / vagy az interneten keresztül megjelenjen.
Az egyesület fenntartja a jogot, hogy bármilyen célra felhasználhatja és közzétegye a győztesek listáját, fényképeket, filmeket és videókat, és promóciós célokra felhasználhatja a versenyhez kapcsolódó bármilyen híreket. A pályázaton való részvétel automatikusan konszenzust és az ehhez szükséges jogok (szerzői jogok, kizsákmányolás) átruházását biztosítja, az egyesületellen fennálló egyéb igény nélkül.
A versenyen való részvétel a verseny feltételeinek feltétel nélküli elfogadását vonja maga után, valamint az IPA-val szembeni követelések következményes lemondását. A Szervező felelőssége kizárólag a tervezett ajándékok elérhetőségére korlátozódik. A nyilvános felháborodást és a jó erkölcsöt sértő, kétértelműségekre vagy más műszaki hibákra hivatott tartalmakat nem fogadjuk el.
Azok a bejegyzések, amelyek bármely állami, közigazgatási vagy egyházi hatóság vagy harmadik fél tiszteletére és méltóságára sértő tartalmat tartalmaznak, melyek sértő, felbujtó, rasszista tartalommal rendelkeznek, vagy ellentétesek a rendelkezésekkel, vagy bármilyen más módtól lenne szó, azokkal szemben az egyesületet nem lehet felelőssé tenni, sem nem terheli büntetőjogi vagy polgári jogi felelősség.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem e-mailben jelezzék nekem.
Budapest, 2020. június 23.
 
                                                                                                  Dr. Horváth Józsefné
                                                                                                               alelnök

ESTI CSEPELI
KERÉKPÁROZÁS
2020.06.26.

Az IPA. Magyar Szekció BRFK Egyesülete 2020. június 26-án „csepeli esti kerékpározás” elnevezéssel „biciklis” programot szervez az Ön irányítása alatt álló kerületben.
Egyesületünk életében a 2020-as esztendő a megújulás éve, ennek érdekében több szakosztályt hoztunk létre, melyek Budapest területeink több programot szerveznek rendőreink és baráti köreik részére, ilyen a kerékpáros-motoros csoportunk jelenlegi programja:
- szervezője: Szabó János 1212. Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 127. szám alatti lakos, mobil elérhetősége: +3670 264 1544, email: velocipede1987@gmail.clom

A program:
- gyülekező: 2020. június 26. 18.30 óra Budapest XXI. kerület Szent Imre tér
- regisztráció: 18.30 órától, a felállított sátornál,
- indulás: 19.00órakor,
- várható létszám az előzetes információink szerint 100-150 fő,
- tervezett útvonal: Szent Imre tér-Táncsics út, Béke-tér- Völgyi út-Szigetszentmiklósi út- Hollandi út-Széchenyi út-Táncsics út- Szent Imre tér.
- a közutat kívánjuk használni a Kresz szabályok teljes betartásával,
- a program várható befejezése: 2020. június 26. 20.30 óra
- rendezőink száma: 20 fő a megfelelő felszerelésekkel, mellényekben.

Célunk a balesetmentes közlekedésre az egymásra figyelésre való felhívás, a „látni és látszani” elvárt kerékpáros közlekedés tudatosítása. Kérem szíves együttműködését és segítségét a program lebonyolításában.

Budapest, 2020. június 15. 

Amennyiben módja, lehetősége van, kérjük, hogy adójának 1 %-val az International Police Association Magyar Szekció BRFK Egyesületét támogassa.

Sorszám: 13399    Adószámunk: 18121269-1-41